Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Vackert renoverad lägenhet i toppklass med härlig havsutsikt

Fakta Bilder

203m2 3 Sovrum i Cas Catala

Denna vackert renoverade lägenhet i det lugna bostadsområdet Cas Catalá erbjuder ett rymligt vardagsrum på 203 m2 och rymliga terrasser på 57 m2. Lägenheten är uppdelad enligt följande: Entré som leder till ett stort öppet vardagsrum och matsal med ett elegant Nolte kök med köks-ö och direkt utgång till terrassen med havsutsikt, perfekt för middagar och avkoppling med vänner. Det finns tre sovrum, sovrummet har ett omklädningsrum och ett lyxigt badrum. Alla rum har tillgång till terrassen. Dessutom har fastigheten utmärkta förvaringsmöjligheter, en stor tvättstuga och en gästtoalett. Fastighetens utrustning, som säljs med alla möbler (utom konstverk), inkluderar golvvärme, luftkonditionering, ek- och stengolv och en underjordisk parkeringsplats. En gemensam pool omgiven av trädgårdar och en hiss i hela byggnaden kompletterar erbjudandet.

 • Boyta

  203m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02I87G
 • Badrum

  4
 • Pris

  2 266 644,90 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: