Lavin Estates | Renoverad lyxvilla med havsutsikt i Port Andratx
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Renoverad lyxvilla med havsutsikt i Port Andratx

Fakta Bilder

608m2 5 Sovrum i Andratx

Denna lyxvilla på ungefär 1366 kvm med utsikt över Port Andratxbukten är nyligen renoverad med materialval med högsta standard. På bottenvåningen finns ett rymligt, ljust vardagsrum med gasspis, ett TV-rum, ett öppet kök med professionell nivå med matsal och en gästtoalett. Övre våningen har en rymlig master suite med separat dressingrum, tre sovrum med eget badrum samt en tvättstuga. I nedervåningen finns ytterligare ett rum med eget badrum, ett gym och förråd. Det finns också en fantastisk pool, dubbelgarage, central luftkonditionering och golvvärme. Port Andratx med alla dess restauranger, shoppingmöjligheter och den eleganta strandpromenaden kan lätt nås.

 • Boyta

  608m2
 • Tomt

  1366m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02EPFD
 • Badrum

  4
 • Pris

  5 120 145 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: