Lavin Estates | Representativt hus med mycket charm
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Representativt hus med mycket charm

Fakta Bilder

200m2 4 Sovrum i Bonanova

Denna fastighet i sydostläge ligger i ett mycket lugnt område i La Bonanova-distriktet, bara några minuter från stadens centrum och hamnen i Palma. På bottenvåningen finns det rymliga vardagsrummet/matsalen med en öppen, vedeldad spis, det fullt utrustade köket med tillgång till en av de 4 terrasserna, en tvättstuga och ett gästtoalett. På första våningen finns tre sovrum, ett komplett badrum och ett av sovrummen har eget badrum och egen balkong. På andra våningen finns master bedroom med badrum en-suite och egen solterrass. För ytterligare komfort och livsnjutning erbjuder denna klassiska stadsfastighet marmorgolv, två garageplatser, en utomhusparkeringsplats, möjlighet till ett poolhus, ett larmsystem, gasuppvärmning med radiatorer och luftkonditionering varm/kall.

 • Boyta

  200m2
 • Tomt

  273m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02NJDB
 • Badrum

  3
 • Pris

  938 885 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: