Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Välkommen till en underbar sten Finka i Es Capadella

Fakta Bilder

Rustik Finca i Es Capadella

Denna fantastiska rustika finca i Es Capadella utnyttjar lugnet i den lantliga idyllen samtidigt som läget är idealt. Fastigheten består för närvarande av två separat registrerade byggnader, vilket innebär att fastigheterna kan delas upp i två fristående bostäder i framtiden. Denna fastighet erbjuder vackert anlagda medelhavsträdgårdar som innehåller palmer, fruktträd, aromatisk lavendel, rosmarin och färgglada bougainvillea, och har fantastisk utsikt. Den renoverade huvudbyggnaden erbjuder flera rymliga vardagsrum, 3 sovrum och ett kontor. Karaktären är charmig och traditionell men lättsam och välproportionerad med originella funktioner som träbjälkar och en öppen spis. Gästhuset innehåller ytterligare två sovrum. Alla gynnas av centralvärme och luftkonditionering. Den verkliga fördelen är dock de generösa täckta terrasserna och den vackra poolen flankerad av palmer med utsikt över en av de mest spektakulära landsbygdsutsikten på ön.

 • Boyta

  400m2
 • Tomt

  2658m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  028KXQ
 • Badrum

  4
 • Pris

  2 107 956,10 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: