Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Rustik, romantisk Finca vid foten av Tramuntana bergen - Sold

Fakta Bilder

322m2 4 Sovrum i Selva - Sold

Denna privata finca är mycket tillgänglig och ligger på slätten vid foten av Tramuntana bergen. Den fantastiska inredningen med rustika och moderna element ger huset mycket komfort. Den består av en rymlig ingång, ett vardagsrum / matsal, ett sovrum med eget badrum, ett fullt utrustat modernt kök och en täckt terrass i nedre delen. Övre våningen består huvudsakligen av sovrummet med omklädningsrum och badrum. Dessutom finns det ett kontor / sovrum med en terrass på denna våning. En separat ingång leder till gästlägenheten med badrum. Dessutom består fastigheten av två maneger, en öppen stall för sex hästar, en stor grillplats med terrass, en carport och en 15x2m stor pool. Vattnet pumpas ur sin egen brunn och elen genereras av ett solsystem och en generator. Huset kompletteras med en centralvärme och luftkonditionering i biomassa.

 • Boyta

  322m2
 • Tomt

  28247m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02E5X7
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: