Lavin Estates | Rymlig familjevilla omgiven av en grönskande trädgård
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Rymlig familjevilla omgiven av en grönskande trädgård

Fakta Bilder

360m2 3 Sovrum i Santa Ponsa

Denna rymliga villa ligger i ett mycket lugnt område i Santa Ponsa, inom gångavstånd från golfbanor, småbåtshamnar, stränder och shopping, med affärer som är öppna året runt. Man kommer in i huset på första våningen, till höger är sovrummet med ett badrum en-suite, omklädningsrum och utgång till terrassen. På bottenvåningen finns ytterligare två sovrum med eget badrum, ett fullt utrustat kök och ett stort och ljust vardags- och matrum med utgång till den stora terrassen och poolen. Den delvis täckta terrassen är idealisk för användande året runt. Extra: stort dubbelgarage, luftkonditionering (h / c), trädgård och utomhuspool.

 • Boyta

  360m2
 • Tomt

  1060m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  013ODK
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 840 380 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: