Lavin Estates | Rymlig familjevilla på den populära halvön Torrenova
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Rymlig familjevilla på den populära halvön Torrenova - Sold

Fakta Bilder

396m2 4 Sovrum i Palmanova - Sold

Denna familjevilla är lugnt belägen på en upphöjd tomt på halvön Torrenova och imponerar framför allt med sina rymliga och ljusa rum och havsutsikten från andra våningen. Den inbjudande entrén leder till det rymliga vardagsrummet och matsalen med arbetsrum och halvöppet kök. Från vardagsrummet har man tillgång till poolområdet och den platta trädgården som har växt fint. Det finns också ett sovrum med badrum på samma nivå. Utöver det mycket stora master bedroom med eget badrum och omklädningsrum, finns ytterligare två dubbelrum på övervåningen som delar badrum. Det prefabricerade huset från Tyskland är även utrustat med golvvärme och h/c luftkonditionering, vilket säkerställer ett behagligt rumsklimat året runt. Olika internationella skolor kan nås på några minuter med bil och öns huvudstad Palma ligger cirka 15-20 minuter bort med bil. Stormarknader, restauranger och butiker kan nås på bara 5 minuter till fots och en vacker sandstrand ligger också i omedelbar närhet. Så den här fastigheten är idealisk inte bara för semester, utan också för att bo där året runt. Extra: parkett och marmorgolv, automatisk bevattning och belysning av trädgården.

 • Boyta

  396m2
 • Tomt

  889m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  0283M3
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: