Lavin Estates | Rymlig lägenhet bredvid CALA NOVA PORT San Agustin
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • RYMLIG LÄGENHET BREDVID CALA NOVA PORT

Fakta Bilder

Rymlig lägenhet bredvid CALA NOVA PORT San Agustin

Denna rymliga lägenhet har ett utmärkt läge nära hamnen i Cala Nova, stränder, affärer och kaféer, bara 10 minuter från Palmas centrum och 5 minuter från Puerto Portals. Lägenheten har vardagsrum/matsal, fullt utrustat kök, tvättstuga och täckt sluten terrass på 24 m2. Lägenheten har vardagsrum/matsal, fullt utrustat kök, tvättstuga och en täckt, sluten terrass på 24 m2. Den har också två badrum, varav ett är ett badrum. Ett förråd, en parkeringsplats i garaget, laminatgolv, dubbelglasfönster, inbyggda garderober och h/c luftkonditionering är ytterligare bekvämligheter. I grannskapet finns lätt tillgång till en offentlig park, en gemensam pool och ett härligt trädgårdsområde.


 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02NOC8
 • Badrum

  2
 • Pris

  950 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: