Lavin Estates | Rymlig lägenhet i bästa läge
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Rymlig lägenhet i bästa läge - Sold

Fakta Bilder

154m2 5 Sovrum i Santa Catalina - Sold

Denna unika och rymliga lägenhet ligger mycket nära Santa Catalina, det mest kosmopolitiska kvarteret i Palma och 10 minuters promenad från Jaime III, och har stor potential. Fastigheten erbjuder 2 vardagsrum - en sommar och en vinter en-, 5 sovrum, 2 av dem med söderläge franska balkonger, 2 badrum, kök och en gemensam takterrass. Mycket ljus och solig, det höga taket, det ursprungliga "pinotea" interiörsnickeriet och det hydrauliska kakelgolvet ger den en speciell karaktär.
 • Boyta

  154m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02NR8M
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: