Lavin Estates | Rymlig lägenhet precis vid det vackra Medelhavet
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Rymlig lägenhet precis vid det vackra Medelhavet

Fakta Bilder

136m2 3 Sovrum i Santa Ponsa

Mer hav är inte möjligt! Denna rymliga lägenhet ligger i ett mycket lugnt läge precis vid havet i Santa Ponsa. Den lilla föreningen på endast 30 lägenheter byggdes 1986 och det finns sällan en chans att köpa en fastighet här. Komplexet har vackert anlagda trädgårdar och en gemensam pool med fantastisk havsutsikt. Själva lägenheten är i behov av renovering med stor potential då den har vacker havsutsikt, öppen spis och en stor täckt terrass på ca 30m2. Två garageplatser, ett rymligt förråd, en öppen spis, en gemensam pool och gemensamma trädgårdar kompletterar erbjudandet av denna vackra lägenhet i Santa Ponsa.

 • Boyta

  136m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02M8Z6
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 274 907 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: