Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Rymlig mediteransk ljus villa med vidsträckt utsikt

Fakta Bilder

Rymlig ljus villa med vidsträckt utsikt

Denna rymliga ljusfyllda villa ligger i ett högt läge i Cala Marmacen och har en vidsträckt utsikt över den omgivande landsbygden mot havet. Generösa proportioner och polerad marmor skapar en modern inredning i medelhavsstil som leder ut till en delvis täckt terrass och infinitypool. Bottenvåningen består av en imponerande entré med spiraltrappa med dubbel höjd, ett öppet kök, rymligt vardagsrum och matplats, en sovrumsvit och gästtoalett. På första våningen finns 3 sovrum med 2 badrum. Villan har installerad golvvärme, luftkonditionering, en hiss som ansluter alla våningar och ett garage för 2 bilar.

 • Boyta

  408m2
 • Tomt

  1000m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02E9QF
 • Badrum

  3
 • Pris

  2 802 548,80 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: