Lavin Estates | Rymlig lyxlägenhet med fantastisk havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Rymlig lyxlägenhet med fantastisk havsutsikt

Fakta Bilder

170m2 3 Sovrum i Porto Portals

Denna rymliga lägenhet imponerar med sitt goda läge längs kullarna i Portals, samt med sin utmärkta havsutsikt. Lägenheten ligger på en stor tomt med ett lugnt läge med privat pool i ett hus med endast 2 lägenheter. Lägenheten är mycket lämplig för en kortare weekendvistelse eller för barnfamiljer som vill vistas på ön året runt. Lägenheten är uppdelad enligt följande: hall, vardagsrum med matplats, kök och separat grovkök, master bedroom med badrum en-suite och ytterligare 2 sovrum som delar badrum. På terrassen finns en grillplats med skuggiga sittplatser, en privat pool och en liten damm med vilda rosor. Andra funktioner: centralvärme, luftkonditionering, en parkeringsplats och ett rymligt förråd.

 • Boyta

  170m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02N1UU
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 166 194 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: