Lavin Estates | Rymlig lyxvåning i välskött bostadsområde
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Rymlig lyxvåning i välskött bostadsområde

Fakta Bilder

250m2 5 Sovrum i Bendinat & Illetes

Denna mycket rymliga lägenhet på 250m2, belägen i det välskötta bostadskomplexet Las Lomas i Bendinat, har nyligen totalrenoverats och möblerats med material av hög kvalitet. Det rymliga vardagsrummet/matsalen har tillgång till en stor terrass i sydvästläge med delvis havsutsikt, utsikt över skogen och ut mot en lugn återvändsgränd. Våningen har ett exklusivt fullt utrustat kök med högkvalitativa vitvaror, fem sovrum med inbyggda garderober, tre stora badrum och en separat tvättstuga. Lägenheten har nya tvåglasfönster, trägolv, luftkonditionering w/c, centralvärme, 2 garage och 2 rymliga förråd. Detta är definitivt den perfekta lägenheten för en stor familj att bo antingen på semester eller året runt i det vackra området Bendinat. Föreningen har också två stora pooler och flera utmärkta stränder som Illetes med Puro Beach Club, många restauranger och barer och internationella skolor finns i närheten.

 • Boyta

  250m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02OMYH
 • Badrum

  3
 • Pris

  1 641 420 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: