Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Rymlig, modern Finca med gästlägenhet

Fakta Bilder

534m2 4 Sovrum i Selva

Mellan Inka och Selva ligger denna rymliga, moderna och unika finca. På bottenvåningen i huvudbyggnaden finns två sovrum med badrum och gästtoalett. Vardagsrummet med kök är helt öppet och separeras endast med en stor öppen spis. Det finns också en bar och en vinkällare samt ett kontor och ett tvättstuga. Gästlägenheten har två sovrum med privat badrum och eget kök. I det lugna utomhusområdet kan du koppla av bekvämt. Det har ett täckt vardagsrum med öppen spis, ett utomhuskök och en 6x11 meter saltvattenpool. Det finns också ett gym och en bastu, samt ett garage med plats för två bilar och ett skydd för tre bilar. Andra funktioner: Centralvärme för olja, solsystem för varmt vatten, vattenfiltreringssystem, bevattningssystem, stadselektricitet, 100 000 liters vattensystem, trådlöst musiksystem, säkerhetsfönster.

 • Boyta

  534m2
 • Tomt

  116000266m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  028W5Z
 • Badrum

  5
 • Pris

  1 424 428,75 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: