Lavin Estates | Rymlig nybyggd villa i populär strandhus-stil nära…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Rymlig nybyggd villa i populär strandhus-stil nära Club Nautico

Fakta Bilder

527m2 4 Sovrum i Santa Ponsa

Denna rymliga, nybyggda villa ligger i ett mycket bra läge med sydostlig orientering i Santa Ponsa, nära den charmiga Club Nautico. Du kan förvänta dig en tekniskt mycket modern villa med en extraordinär strandhus-stil. Villan är utformad på ett sådant sätt att det finns ett mycket ljust och öppet flöde interiört som perfekt flyter ihop med utsidan. Det är här på utsidan det mesta av sommarlivet kommer att äga rum. Det finns tillräckligt med skugga så att alla kan hitta sin favoritplats i skuggan även på de hetaste dagarna. Förutom vardagsrummet och matsalen finns totalt fyra sovrum och en gästtoalett. Övriga tillbehör: dressing-room i sovrummet, golvvärme (värmepump), justerbar luftkonditionering, öppen spis, tvättstuga.

 • Boyta

  527m2
 • Tomt

  1450m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02GFEX
 • Badrum

  4
 • Pris

  4 824 780 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: