Lavin Estates | Rymlig stenfasad-finca med en strålande havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Rymlig stenfasad-finca med en strålande havsutsikt

Fakta Bilder

390m2 5 Sovrum i Alcudia

Dena rymliga fastighet ligger mellan Alcúdia och Pollensa på ett upphöjt läge och erbjuder mycket privatliv och en vacker utsikt över Pollensabukten . Efter att ha kört igenom en automatisk grind, leds man via en privat gräsmatta och trädkantad väg till huset med sin naturstenfasad. Den lyckade blandningen av Mallorcansk stil och modern komfort gör denna fastighet till ett perfekt fritidshus eller året runt boende. Bekvämligheterna inkluderar luftkonditionering i fyra av de fem sovrummen, oljecentralvärme i hela huset, ett dubbelgarage och förråd samt en uppvärmd pool. Det finns en giltig hyreslicens som gör att huset kan hyras ut till semesterfirare. Det är därför också en intressant investeringsmöjlighet. Vardagsrummen på bottenvåningen består av en stor hall, två sovrum, badrum, gästtoalett, ett vackert hus på landet med ett soligt frukostrum och ett stort vardagsrum / matsal med öppen spis. På övervåningen finns master sviten med badrum en-suite och två sovrum som delar ett badrum med badkar och dusch. Från köket och vardagsrummet har man tillgång till en fantastisk täckt terrass och en välskött trädgård. Från terrassen på övervåningen har man en underbar utsikt. Poolområdet har en solterrass, en terrass med grill och sommarkök och ett litet badrum.

 • Boyta

  390m2
 • Tomt

  25400m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02KZ3H
 • Badrum

  3
 • Pris

  2 979 426 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: