Lavin Estates | Rymlig villa av hög kvalitet i Sol de Mallorca
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Rymlig villa av hög kvalitet i Sol de Mallorca

Fakta Bilder

410m2 4 Sovrum i Sol de Mallorca

Denna kvalitetsvilla byggdes 2007 och ligger på en plan och mycket privat tomt med välskött trädgård i det lugna bostadsområdet Sol de Mallorca. Fastigheten har två plan med en praktisk fördelning och mycket generöst tilltagna rum. På bottenvåningen finns ett rymligt vardagsrum med matplats i öppen planlösning och ett modernt, fullt utrustat kök. Det finns också ett garage för en bil, en tvättstuga och gästtoalett på denna våning. På första våningen finns fyra dubbelrum, alla med en-suite badrum. Dessutom har första våningen ett andra vardagsrum med öppen spis som leder till en annan stor solig terrass. Detta är ett perfekt familjehem för både semester och permanent boende, bara några minuters promenad från stranden och 20 minuter från Palma.
 • Boyta

  410m2
 • Tomt

  1271m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02M7T4
 • Badrum

  5
 • Pris

  2 850 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: