Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Mallorca Lägenhet i första linjen utmed havet. - Sold

Fakta Bilder

78m2 2 Sovrum i Puerto Andratx - Sold

Den fantastiska lägenheten med sin magnifika utsikt över det stora blå finns i ett litet, mycket smakfullt bostadskomplex med stor gemensam swimmingpool och inbäddad i en välkött subtropiskt trädgårdsanläggning. Lägenhetens bostadsyta är 78 kvm samt terrasser på 40 kvm och består av ett rymligt vardagsrum med matsalsdel och öppen spis samt direktutgång till terrassen, ett komplett och funktionellt utrustat öppet kök, ett separat badrum samt 2 sovrum, ett av dessa med elegant badrum en-suite och tillgång till en terrass. Lägenheten har aircondition/kallt, värme, isolerglasfönster och -dörrar. En p-plats ingår. Till centralorten Puerto Andratx med sin imponerande yachthamn, fina restauranger och flotta butiker tar det bara några minuter. Huvudstaden Palma är ca 20 minuters bilresa bort.

 • Boyta

  78m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  2368
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: