Lavin Estates | RESIDENTIAL BUILDING WITH THREE UNITS
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Välkommen till Santa Catalina och tre lägenheter i ett vackert bostadshus

Fakta Bilder

RESIDENTIAL BUILDING WITH THREE UNITS

Välkommen till Santa Catalina och tre lägenheter i ett vackert bostadshus med mycket karaktär i Santa Catalina, den trendiga stadsdelen Palma. Byggnaden har renoverats, samtidigt som de arkitektoniska särdragen i grannskapet bibehålls. Lägenheterna på första och andra våningen är inflyttningsklara och har en storlek på ca. 95 m² med vardagsrum/matsal, öppet kök, två sovrum och två badrum. Utrustad med treglasfönster, golvvärme och varm/kall luftkonditionering. Tredje våningen består av en takvåning i 2 plan med ca. 135 m2 bebyggd yta, egen terrass på ca. 30 m² och återstår att färdigställa. Den sista våningen (duplex) har mycket potential och, när den är färdig, ett uppskattat värde på mer än 1,2 miljoner. Vidare finns det möjlighet att installera en hiss i byggnaden, som då stannar i varje enhet. Oavsett om det är för privat bruk eller investerings-/uthyrningsändamål, erbjuder denna fastighet sin nya ägare flera intressanta möjligheter. Om du har ytterligare frågor eller vill ha en visning, tveka inte att kontakta oss.

 • Boyta

  325m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  02PHHC
 • Badrum

  6
 • Pris

  1 927 185 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: