Lavin Estates | Designervilla med havsutsikt i toppläge
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Designervilla med havsutsikt i toppläge

Fakta Bilder

506m2 4 Sovrum i Costa d'en Blanes

Denna fantastiska tomt med havsutsikt ligger i det exklusiva bostadsområdet Costa d'en Blanes och erbjuder ett projekt för en drömvilla designad av en av de bästa utvecklarna på ön. Denna eleganta moderna och högkvalitativa villa kommer att omfamna den naturliga höjden av marken för att skapa bekväma vardagsrum på ca. 500 m2 med 4 sovrum sviter, öppen planlösning som flyter ut till terrasser och en rymlig pool. Dessutom finns ett multifunktionellt rum som kan användas som gym, ett extra komplett badrum, tillgång till hiss, en stor takterrass med möjlighet till ett sommarkök och garageparkering för 2 bilar. Med havsutsikt från alla vardagsrum, över Puerto Portals och Palma Bay är denna villa för den mest kräsna kunden som uppskattar ett unikt läge, lyx och livsstil. Färdigställande planerat till Q1 2024.
 • Boyta

  506m2
 • Tomt

  867m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02QBO7
 • Badrum

  5
 • Pris

  7 250 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: