Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • SMAKFULLT RENOVERAD VÅNING MED HÄRLIG HAVSUTSIKT

Fakta Bilder

71m2 2 Sovrum i Porto Portals

Denna helt renoverade lägenhet med fantastisk utsikt ligger på åttonde våningen i det populära Apartamentos de Mar -komplexet, som för närvarande genomgår en omfattande modernisering. Den berömda småbåtshamnen Puerto Portals och dess sandstrand ligger bara några minuters promenad bort. Lägenheten består av en entré, ett vardagsrum med ett öppet kök av hög kvalitet och angränsande matsal, båda med utgång till en täckt terrass med havsutsikt, ett sovrum med badrum en-suite och ytterligare ett sovrum, badrum och förråd. Bland bekvämligheterna ingår golvvärme, luftkonditionering och (kan styras via en app), naturstengolv; komplexet erbjuder en gemensam pool med en stor trädgård, tillgång till hamnen och en hiss.

 • Boyta

  71m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  00LMRR
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 156 570,09 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: