Lavin Estates | SOFISTIKERAD EGENDOM MED HAVSUTSIKT OCH TENNISBANA
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • SOFISTIKERAD EGENDOM MED HAVSUTSIKT OCH TENNISBANA

Fakta Bilder

664m2 6 Sovrum i Nova Santa Ponsa

Fantastisk utsikt över havet och bergen, en rymlig modern villa som utstrålar värme och komfort, ytterligare en obebyggd tomt och en sällsynt tennisbana i full storlek gör detta till en verkligt exceptionell fastighet. Villan är byggd på ett otroligt läge på totalt över 4200 m2 mark och erbjuder en hisnande panoramautsikt över havet, Malgratsöarna och Tramuntanabergen. Den linjära arkitekturen och designen är en produkt av den mallorcanske arkitekten Alejandro Palomino med ljusa, rymliga rum i hela huset, generösa utomhusutrymmen i flera nivåer och möjligheter till lek gör denna fastighet unik och imponerande.

Den öppna planlösningen på huvudvåningen med designerköket Varenna, matsal och vardagsrum sträcker sig ut till de enorma täckta och öppna terrasserna. På denna nivå finns också ett sovrum med eget badrum. På övervåningen har den fridfulla sovrumssviten en sittgrupp med panoramautsikt och ett eget badrum med badkar med utsikt över havet, regndusch och inbyggda garderober. Det stora sovrummet och badrummet är öppna till en stor terrass som är perfekt för att hälsa på dagen och njuta av spektakulära solnedgångar.

Sovrummen på bottenvåningen har direkt tillgång utanför till rekreationsmöjligheter: soliga och skuggade terrasser, modernt gym, 76 m2 stor pool, utomhuskök, trädgårdar och tennisbanan, som bjuder in vänner och familj till avkoppling och avkoppling. Det finns sittplatser i hela området, vilket gör det till ett paradis för underhållare. Extras: Det finns även ett stort garage, golvvärme, luftkonditionering, varmvatten från ett solcellssystem, elektriska fönsterluckor, larmsystem med Smart Home-system, separat lägenhet. För dem som letar efter ett exceptionellt liv i sydväst, inkapslar denna moderna egendom lyx, skönhet och lätthet.

 • Boyta

  664m2
 • Tomt

  4290m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  02PFP6
 • Badrum

  6
 • Pris

  13 500 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: