Lavin Estates | Sofistikerat stadspalats med anor från 1600-talet
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Sofistikerat stadspalats med anor från 1600-talet

Fakta Bilder

414m2 4 Sovrum i Palma

I ett gammalt stadspalats från 1600-talet ligger den 465 m2 stora fastigheten, som renoverades för några år sedan, i hjärtat av Palmas historiska stadskärna mitt emot Monti Sion-kyrkan. Det första intrycket bekräftas när man går in i den vackra pation och vidare till det rymliga vardagsrummet med majestätiskt högt i tak på mer än fem meter. Här syns den imponerande innergården på ena sidan och fönstren från golv till tak med balkonger på andra sidan ger utsikt över kyrkan mitt emot. I anslutning finns det stora matköket med köks-ö, som erbjuder gott om plats och även rymmer ett matbord med plats för hela familjen. Det stora sovrummet på samma plan är inte bara utrustat med ett stort omklädningsrum, utan även med ett eget badrum med inglasat turkiskt bad och en vinterträdgård med utsikt över innergården med kvällssolen. Ytterligare ett rum på samma plan används idag som gym men kan enkelt göras om till ett extra sovrum. Härifrån leder en trätrappa till övervåningen, mezzaninen och källaren. På övervåningen finns två dubbelrum, båda med eget badrum, och en 10 m2 stor terrass. På entresolplan finns gästtoalett och tvättstuga och källaren kan användas på en mängd olika sätt. Bekvämligheterna inkluderar central luftkonditionering (varm/kall), uppvärmd gemensam pool, Climalit-fönster och ett privat garage med parkering för tre bilar och ytterligare förvaringsutrymme. Ett unikt hus fullt av charm och personlighet med hög komfort och individualitet i ett toppläge.

 • Boyta

  414m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02NMYO
 • Badrum

  3
 • Pris

  4 116 000 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: