Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • SOLDRÄNKT DESIGNERVILLA MED STRÅLANDE HAVSUTSIKT

Fakta Bilder

418m2 6 Sovrum i Genova

Denna rymliga, soldränkta villa i den övre delen av Genua / Palma med otrolig havsutsikt byggdes för några år sedan. Boytan på 418 m2 fördelas enligt följande: På nedre plan återfinns det vackra, öppna vardagsrummet och matsalen med öppen spis med direkt tillgång till de täckta terrasserna, och poolen utanför terrasserna. Dessutom kök-och-vardagsrum med tvättstuga och två sovrum på denna våning. Det övre planet består av Master sovrum med badkar och bastu samt ytterligare 3 sovrum med badkar. Det finns också en stor källare för teknisk utrustning och andra rum för enskilda faciliteter som fitness, SPA, hemmabio och bodega. En hiss förbinder alla nivåer. Trädgården i Medelhavsstil är lätt att underhålla. Platsen är lugn och den perfekta söderorienteringen med havsutsikt från alla rum talar för sig själv.

 • Boyta

  418m2
 • Tomt

  1136m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  02I7C7
 • Badrum

  5
 • Pris

  4 697 916,60 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: