Lavin Estates | Solig lägenhet på ett exklusivt läge med bedårande…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Solig lägenhet på ett exklusivt läge med bedårande havsutsikt - Sold

Fakta Bilder

101m2 2 Sovrum i Puerto Andratx - Sold

Denna vackra, soliga lägenhet ligger i en liten, exklusiv förening med bara tio lägenheter i Port Andratx. Förutom drömläget med utsikt över havet och hamnen, imponerar detta nya komplex med sitt framgångsrika utomhuskoncept med stora solterrasser, ett poolområde och välskötta grönområden. Lägenheten har en bostadsyta på cirka 101 m² och en rymlig terrassyta på cirka 40 m². Förutom vardagsrummet och matsalen med ett öppet och fullt utrustat kök, har lägenheten två sovrum med två badrum (ett av dem en-suite) och ett tvättstuga. Alla rum har en underbar havsutsikt och är utrustade med vändbar luftkonditionering. Dessutom är badrummen utrustade med golvvärme. Ytterligare faciliteter inkluderar en parkeringsplats, hiss och privat förråd.

 • Boyta

  101m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  0265NC
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: