Lavin Estates | Solig semesterlägenhet med havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Solig semesterlägenhet med havsutsikt - Sold

Fakta Bilder

62m2 2 Sovrum i Port Andratx - Sold

Detta vackra lägenhetskomplex ligger i Port Andratx, den framstående fiske- och småbåtshamnen i den exklusiva sydvästra delen av Mallorca. Marinan kan nås till fots på bara några minuter. Lägenheten har nyligen renoverats och har en boyta på ca 62 m² och en extra täckt terrass på ca 14 m². Förutom den vackra havsutsikten med mycket sol har lägenheten två sovrum och två badrum, varav ett en suite, samt ett nytt fullt utrustat kök och ett mysigt vardagsrum med matplats. Andra funktioner inkluderar luftkonditionering w / c, två garage parkeringsplatser och ett gemensamt område med pool. Allt detta gör denna lägenhet till ett idealiskt semesterboende.
 • Boyta

  62m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02R7VM
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: