Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Solig tomt i söderläge med byggprojekt

Fakta Bilder

0m2 5 Sovrum i Camp de Mar

Solig tomt i söderläge med bygglov för att bygga ut och renovera det befintliga huset. Projektet ligger mellan Port Andrtax och Camp de Mar och kommer att bli en modern villa med pool och utsikt över havet och Camp de Mar-bukten, ett gym och 5 sovrum med badrum en-suite. Den enorma trädgården på 1 100 m² som ska skapas är anmärkningsvärd. Camp de Mar med sin golfbana, affärer och stora sandstrand ligger bara två minuters bilresa bort.

 • Tomt

  2029m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02JUUW
 • Badrum

  5
 • Pris

  2 797 526,80 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: