Lavin Estates | Solig våning med en fantastisk utsikt över Three…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Solig våning med en fantastisk utsikt över Three finger bay - Sold

Fakta Bilder

170m2 3 Sovrum i Sol de Mallorca - Sold

Denna lägenhet ligger i ett mycket välskött komplex i det lugna området Sol de Mallorca. Våningen är i gott skick, men köket behöver renoveras. Den gemensamma trädgården med sin pool är en perfekt plats att koppla av och njuta av havet och solen.

Sol de Mallorca är en lugn oas med utmärkta förbindelser i sydvästra Mallorca. Denna vackra by - som har sitt namn tack vare att det har minst nederbörd och flest soltimmar på ön - ligger i den trefingrade viken Portals Vells, som är uppdelad i tre små sandstränder. Ö-kännare och yachtägare älskar dessa tre små vikar med sina fina sandstränder, det kristallklara vattnet, en liten strandrestaurang och en mycket liten men vacker marina, som främst används av lokalbefolkningen och dagbesökare, gör Three Finger Bay till ett populärt resmål och det utan massturism. Direkt i norr gränsar byn till den nyrenoverade Golf & Country Club Poniente, som förutom sina utmärkta greener också är mycket populär bland golfare tack vare sitt exklusiva klubbhus.

 • Boyta

  170m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02HVWA
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: