Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Solig, ljus och välplanerad våning i mycket eftersökt läge. - Sold

Fakta Bilder

125m2 3 Sovrum i Nova Santa Ponsa - Sold

Denna charmanta lägenhet ligger inbäddad i en ljuvlig subtropisk trädgård i det omtyckta bostadsområdet Nova Santa Ponsa. Våningen har en bostadsyta på 125 kvm samt en terrass på 70 kvm och består av ett soligt och rymligt vardagsrum med matplats, öppen spis, inbyggda nischer för bl.a. tv, höga dörrar ut mot terrassen och den egna lilla trädgården, ett komplett utrustad öppet kök med ett förråd intill, dubbelsovrummet med badrum en-suit, ytterligare 2 sovrum, ett badrum samt ett gäst-wc. I anläggningens underbara trädgård finns en härlig gemensam pool. Lägenheten har marmorgolv, värme och en p-plats. I närområdet finns flera restauranger, caféer, affärer, en populär marina, samt 3 golfanläggningar. Till Palma stad är det ca 15 minuter med bilen.

 • Boyta

  125m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  90016
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: