Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Solig villa med underbar havsutsikt

Fakta Bilder

254m2 4 Sovrum i Costa den Blanes

Denna soliga villa är idealiskt belägen i det eftertraktade området Costa d'en Blanes. Villan är väl fördelad över två nivåer och erbjuder mycket utrymme. Villans stora entré är uppdelad i ett stort separat kök som är fullt utrustat, en gästtoalett och ett rymligt vardagsrum i söderläge och från vilket man kan njuta av en underbar havsutsikt. På övervåningen finns fyra ljusa sovrum med havsutsikt, alla med tillgång till solterrassen och tre badrum. Utomhusområdet har en välskött trädgård som omger villan och en stor pool. På den lägre nivån finns garaget med plats för tre bilar.

 • Boyta

  254m2
 • Tomt

  925m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02LPVF
 • Badrum

  3
 • Pris

  2 110 590 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: