Lavin Estates | Magnifik drömboende för golfentusiaster med…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Magnifik drömboende för golfentusiaster med huvudbyggnad och gästhus intill

Fakta Bilder

530m2 6 Sovrum i Son Vida

På en 4682 kvm stor tomt i det exklusiva Son Vida med en fabulös blick över det mallorcinska landskapet, bergen och golfbanan finns detta drömboende med en huvudbyggnad och separat gästhus på ca 530 kvm boyta tillsammans. Därutöver finns ett flertal mysiga både öppna och överbyggda terrasser på ca 69 kvm, en välvårdad palmträdgård samt en fantastisk swimmingpool. Husen innehåller ett rymligt vardagsrum med matplats, öppen spis och med access till poolområdet och solterrasserna, köket som är komplett utrustad, gästtoalett, tre rymliga sovrum, alla med privata badrum en-suite och dressingroom, samt ytterligare två sovrum som samsas om ett badrum. Gästhuset har separat ingång och är inredd med ett sovrum med badrum en suite och ett kök. Övriga faciliteter som detta drömhem erbjuder är luftkonditionering varm/kallt, centralvärme, porttelefon med video, automatiskt bevattningssystem för trädgården samt ett dubbelgarage.

 • Boyta

  530m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  2635
 • Badrum

  5
 • Pris

  2 371 920 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: