Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Påkostad nybyggd Villa med gästvåning i exklusivt område

Fakta Bilder

512m2 6 Sovrum i Son Vida

Den moderna helt nyligen färdigställda villan ligger på en ca 2000 kvm stor tomt i det eftersökta villaområde Son Vida med en underbar blick över det mallorkinska landskapet och golfbanan intill. Husets boyta är ca 512 kvm med överbyggda terrasser på ca 80 kvm, öppna terrasser ca 159 kvm, en snygg anlagd trädgård och en swimmingpool. Tvåplanshuset omfattar en stor och välkomnande entréhall, den mycket generösa salongen med matsalen och med access till sköna solterrasser och poolområdet, köket har en matplats och är komplett utrustad. Här ligger också ett grovkök och förråd, gästtoaletten, huvudsovrummet med badrum en suite och terrasstillgång samt ytterligare tre sovrum, alla med egna bekväma privata badrum en suite. En trappa ned ligger gästvåningen som nås via egen ingång och är inredd med ett vardagsrum, pentry, två sovrum och har privat terrass. Därutöver finns på detta plan ett rum passande som hemmabio eller kontor, samt ett gym med badrum. Övriga faciliteter och utrustning som detta moderna hem erbjuder är luftkonditionering varm/kallt, isolerglas, centralvärme, golvvärme, alarmanläggning, porttelefon med video, automatiskt bevattningssystem samt en Carport för två fordon.

 • Boyta

  512m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  2650
 • Badrum

  6
 • Pris

  4 426 563,55 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: