Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Enastående drömbostad med magisk utsikt

Fakta Bilder

2500m2 14 Sovrum i Son Vida

Enastående drömbostad med stor potential i Son Vida

I Son Vida, ett av de mest exklusiva villaområden på Mallorca och med en underbar vidsträckt utsikt över landskapet och golfbanan ligger detta fantastiska drömhem på en tomt om ca 9.000 kvm, ett bebyggt område om ca 2500 kvm, flertal härliga terrasser och uteplatser, stor trädgårdsanläggning väl upplyst och planterat med många sorters fruktträd och fina blomrabatter, en vacker 16x8 m stor swimmingpool, fiskdamm, vattenfall, en tennisbana och mycket mer. I huvudbyggnaden som har tre våningsplan finns en generös entréhall, ett mysigt vardagsrum med öppen spis, bankettsal, matsal, ytterligare en salong, ett stort komplett utrustat och inredd kök, arbetsrum och TV-rum. En trappa upp finns det stora huvudsovrummet med badrum en suite samt sju sovrum också de med egna privata badrum. I bottenvåningen ligger två kompletta lägenheter för personalen. På tomten finns dessutom ett fristående gästhus som är inredd med två sovrum, två badrum, allrum, matsal och kök. Som extra bonus ingår ett gardenparty-hus med kamin, en bar, bodega, gym, jacuzzi och en bastu. Övriga faciliteter och utrustning är luftkondtionering varm/kallt, centralvärme (gas), video intercom, alarmanläggning, automatiskt bevattningsssystem, elektriskt grind samt ett dubbelgarage och flera p-platser. Fastigheten erbjuder med sin storlek optimala förhållanden för att omvandlas till ett boutiquehotell.

 • Boyta

  2500m2
 • Sovrum

  14
 • Property ID

  2754
 • Badrum

  12
 • Pris

  10 152 513 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: