Lavin Estates | Spektakulär designvilla med fantastisk utsikt över…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Spektakulär designvilla med fantastisk utsikt över havet

Fakta Bilder

528m2 3 Sovrum i Costa den Blanes

Spektakulär villa med en kombination av högkvalitativa naturmaterial, banbrytande design och fantastisk utsikt från nästan alla hörn av villan. Med en oklanderlig känsla för detaljer och en förståelse för livet i Medelhavet kommer SL37 att vara det perfekta hemmet på Mallorca. Villans hjärta erbjuder ett stort vardagsrum med fantastisk havsutsikt och inkluderar ett vardagsrum, bibliotek, badrum, matsal med plats för 10 personer och ett öppet kök. Vardagsrummet sträcker sig naturligt utanför till den rymliga verandan, terrassen och poolen med en lyxig infinitypool. På första våningen finns det stora sovrummet med ett stort omklädningsrum och ett badrum där man kan njuta av den fantastiska havsutsikten. Två rymliga sovrum med badrum en-suite och havsutsikt samgt direkt tillgång till den privata terrassen finns också på denna nivå. Trädgården och terrasserna har utformats för att ge avskildhet och komfort med enkel tillgång till terrasserna och poolen. Det stora poolområdet erbjuder plats för flera solstolar och inkluderar en infinitypool på 36 m², som är perfekt inbäddad i bakgrunden av den vackra bukten Puerto Portals. Under poolen och separat från huvudbyggnaden kan gäster njuta av sin egen integritet i gästlägenheten med eget badrum, terrass och privat ingång.

 • Boyta

  528m2
 • Tomt

  1100m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02M9SU
 • Badrum

  3
 • Pris

  6 374 535 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: