Lavin Estates | Spektakulär designvilla med gångavstånd till stranden
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Spektakulär designvilla med gångavstånd till stranden - Sold

Fakta Bilder

800m2 5 Sovrum i Santa Ponsa - Sold

Med gångavstånd till den lilla sandstranden i Santa Ponsa, Es Calo d'en Pallicer, byggdes denna nybyggda designvilla med stor känsla för detaljer vad gäller planering, materialval och utförande. På nästan 800 kvadratmeter bebyggd yta lämnar denna villa, som representerar en perfekt symbios av modernt boende och Mallorcas livsstil, inget övrigt att önska. Villan har tre sovrum i huvudbyggnaden, alla med badrum en-suite och en stor mastersvit med utsikt över den charmiga lilla bukten Santa Ponsa - en fristående lägenhet är tillgänglig för gästerna. I källaren finns ett garage för tre fordon, en biograf, bastu och spaavdelning samt en vinbodega som är en absolut höjdpunkt med en hängande trädgård. Den översta våningen har ett stort öppet vardagsrum/matsal som mynnar ut i de täckta och öppna solterrasserna med en av poolerna och sommarköket. Alla våningsplan är förbundna med en hiss, så att denna juvel i en villa också kan bebos av personer med begränsad rörlighet. Gasspisen erbjuder inte bara en mysig atmosfär för den kallare årstiden - förutom golvvärmen (luftvärmepump), men också en behaglig värme. Många små detaljer, som inbyggda värmestrålare på den täckta terrassen i vardagsrummet, energiåtervinning från luftkonditioneringen och en högkvalitativ konstruktion visar att värde inte bara har satts på design utan även på komfort och vardagsbruk. En extern trappa leder till takterrassen, som erbjuder fantastisk utsikt över havet och kusten. Om du letar efter variation finns många valmöjligheter: den lilla sandstranden Santa Ponsa ligger bara ett stenkast bort, många kaféer, restauranger och sporthamnen Santa Ponsa kan nås på några minuter till fots. Golfbanor, tennisbanor och internationella skolor kan nås på kort tid.

 • Boyta

  800m2
 • Tomt

  1540m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02LC81
 • Badrum

  6
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: