Lavin Estates | Spektakulär designvilla med magnifik havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Spektakulär designvilla med magnifik havsutsikt

Fakta Bilder

442m2 4 Sovrum i Andratx

Denna spektakulära villa är redo att välkomna sina första ägare och erbjuda dem en av de bästa panoramautsikterna över havet på Mallorcas kust. Villan ligger inom gångavstånd till strandpromenaden i Port Andratx med dess många affärer och restauranger. Den är byggd enligt högsta standard och har stora vardagsrum med öppen planlösning, rymliga terrasser och fyra sovrum med fyra badrum en-suite. Från varje rum kan man njuta av havsutsikten och när man öppnar de stora fönstren ansluter det inre utrymmet till poolområdet och de soliga terrasserna. Våningarna är förbundna med en glastrappa och en glashiss som bidrar till villans spektakulära utseende. Andra funktioner i villan inkluderar två parkeringsplatser med en infällbar ingångsport, golvvärme och kyla, elektriskt manövrerade altandörrar och mycket mer.

 • Boyta

  442m2
 • Tomt

  650m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02NHYI
 • Badrum

  4
 • Pris

  6 900 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: