Lavin Estates | Spektakulär designvilla med panoramautsikt över havet
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Spektakulär designvilla med panoramautsikt över havet - Sold

Fakta Bilder

575m2 6 Sovrum i Santa Ponsa - Sold

Denna exceptionella fastighet i söderläge är resultatet av ett gemensamt projekt av en välkänd mallorkinsk arkitekt och en erfaren projektledningsgrupp. Vid planeringen av fastigheten lades särskild vikt vid design, sofistikerad teknisk utrustning och design kombinerat med lämplighet för vardagsbruk. Villan har ett ljust vardagsrum/matsal med öppen planlösning som upptar nästan ett helt våningsplan och från vilken den otroligt vackra havsutsikten dominerar. Olika solterrasser, en grillplats ser till att alla hittar sin plats att koppla av på. Under den kallare årstiden garanterar golvvärmen (värmepumpen) och en gasspis en mysig atmosfär. På bottenvåningen finns ett sovrum med eget badrum. På övervåningen finns ytterligare fyra sovrum, alla med badrum en-suite, och ytterligare ett rum som kan användas som ett multifunktionellt rum, antingen som ett extra vardagsrum för gäster eller barn, eller som ett extra sovrum. I källaren finns ytterligare ett multifunktionsrum med olika användningsområden, ett gym med bastu och ett rymligt garage med plats för 3-4 bilar. Ytterligare två fordon kan parkeras utanför. Särskild uppmärksamhet ägnades åt pool- och trädgårdsområdet i denna villa - många träd, palmer och mallorkinska växter garanterar en semesterkänsla i en klass för sig. Förutom ett vattenfall i poolen (ca 12,5mx4m) finns två solplattformar som har integrerats i pooldesignen och ger poolområdet en speciell atmosfär. Övriga tillbehör: Luftkonditionering h/c, Birgit Müller kök, hiss, Sonos ljudsystem i vardagsrummet och på terrassen.

 • Boyta

  575m2
 • Tomt

  1580m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  02MPL2
 • Badrum

  7
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: