Lavin Estates | Spektakulär designvilla med underbar havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Spektakulär designvilla med underbar havsutsikt

Fakta Bilder

650m2 6 Sovrum i Sol de Mallorca

Detta spektakulära nybyggnadsprojekt med havsutsikt ligger nära golfbanor, mycket vackra stränder som de vid 3-Finger Bay och Cala Cap Falco och internationella skolor. Villan ligger på en 2 000 m2 plan tomt i ett lugnt läge och är planerad att stå färdig i maj 2022. Det nya byggprojektet kommer att byggas med de bästa materialen och högsta kvalitet såsom Schüco-fönster, naturstensgolv, snickerimöbler mm och är uppdelat enligt följande: stor hall, 4 sovrum med badrum en-suite och en stor master-svit med dressing rum, vardagsrum och stort badrum. Alla rum har tillgång till den stora terrassen och den 12x5 m stora poolen omgiven av en lummig trädgård. En trappa eller hiss leder till vardagsrummet, varifrån du kan njuta av en magnifik utsikt över havet och Tramuntanabergen. På denna nivå finns definierade ytor med öppna planlösningar som omfattar det fullt utrustade köket med Gaggenau vitvaror, matsal och vardagsrum, alla med tillgång till de stora täckta terrasserna där du kan äta och koppla av medan du njuter av den magnifika utsikten över Palmabukten. Takterrassen inbjuder dig att koppla av medan du njuter av den spektakulära utsikten. För bilälskare finns ett garage för 7 bilar. Det finns en ladd-station för elbilar i den underjordiska parkeringen. I planlösningen ingår även: separat gästlägenhet, stort gym, friskvårdsavdelning med bastu, vinkällare, biljardrum, sommarkök och festlokal.

 • Boyta

  650m2
 • Tomt

  2000m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  02N6A5
 • Badrum

  7
 • Pris

  8 900 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: