Lavin Estates | Spektakulär duplex takvåning nära hamnpromenaden
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Spektakulär duplex takvåning nära hamnpromenaden

Fakta Bilder

273m2 5 Sovrum i Puerto Andratx

Denna ljusa takvåning i loftstil med stora takfönster och utsikt över hamnen ligger i ett lägenhetskomplex i omedelbar närhet av hamnpromenaden i Port Andratx. Takvåningen sträcker sig över tre våningar och nås via egen ingång med hiss. På huvudplanet finns det rymliga vardagsrummet, kök i öppen planlösning med matplats, två sovrum och ett badrum. Båda terrasserna nås från vardagsrummet. En spiraltrappa leder till galleriplanet med vardagsrum, två sovrum och ett badrum. På entréplan finns även en separat gästlägenhet med ett sovrum, ett litet kök och ett badrum. En parkeringsplats i den underjordiska parkeringen tillhör takvåningen.

 • Boyta

  273m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02OLE8
 • Badrum

  3
 • Pris

  970 200 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: