Lavin Estates | SPEKTAKULÄR EGENDOM MED TRE VILLOR MED EN FANTASTISK…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • SPEKTAKULÄR EGENDOM MED TRE VILLOR MED EN FANTASTISK UTSIKT

Fakta Bilder

660m2 8 Sovrum i Son Font

Denna spektakulära egendom består av totalt tre fastigheter på en tomt på mer än 30 000 kvm inbäddat i Tramuntana-bergen, som av UNESCO förklarades som världsarv. Två av byggnaderna stod färdiga 2018 med endast de bästa materialval. Egendomen erbjuder också en spektakulär havsutsikt ner till det azurblå Medelhavet. Förutom fantastiska solnedgångar kan man till och med se den angränsande ön Ibiza en klar dag. Varje fastighet har sin egen pool - och byggnaderna binds samman via en frodig uteplats som är designad som ett centrum för bekvämt umgänge med familj och vänner. Om du söker efter något ovanligt, kommer du att upptäcka ditt eget paradis här! Tack vare sitt unika läge mitt i naturreservatet i Tramuntana-bergen ges inga nya bygglov. Detta gör denna juvel så speciell: 3 villor, som tillsammans bildar ett hem i harmonisk design, utrustad med de bästa av material, en utmärkt design, garage för flera bilar, allt integrerat med den mest hisnande utsikten över sydväst.

 • Boyta

  660m2
 • Tomt

  30600m2
 • Sovrum

  8
 • Property ID

  02BQI5
 • Badrum

  7
 • Pris

  16 880 500 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: