Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Spektakulär fastighet mitt i byn med separat gästhus

Fakta Bilder

593m2 6 Sovrum i Mancor del Valle

Denna fastighet ligger i hjärtat av byn Mancor del Valle och erbjuder en vacker utsikt över bergen. Fastigheten har totalt fyra rymliga sovrum i huvudhuset, två med eget badrum, ett med ett omklädningsrum och ytterligare två sovrum med två badrum och gästtoaletter i pensionatet, båda husen har ett kök. Alla rum är mycket ljusa. Båda husen har en stenfasad och har en källare och ett garage samt en trädgård med pool. Andra funktioner: Centralvärme för olja och luftkonditionering av rummen. Huset har en mycket bra utrustning och är perfekt för en familj. Inklusive möbler.

 • Boyta

  593m2
 • Tomt

  399m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  021L15
 • Badrum

  5
 • Pris

  1 118 882,48 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: