Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Spektakulär herrgård med havsutsikt

Fakta Bilder

860m2 7 Sovrum i Camp de Mar

Detta otroliga hus med underbar havsutsikt ligger på en 3,611 m ² tomt i det bästa bostadsområdet i Camp de Mar. Hela huset erbjuder maximal integritet och en privat inkörsväg. Fastigheten har en stor pool med poolhus och en inbyggd grillplats för utomhus matlagning, ett gym, många gästrum och en stor och välskött trädgård med Medelhavsväxter. Hela fastigheten är byggd med material av högsta kvalitet. De handgjorda, mörka träbalkarna står i fin kontrast till de ljusa färgerna. Stort ljusinsläpp och ett urval av klassiska tyger och modern inredning sprider en elegant och välkomnande miljö. Denna egendom har 7 sovrum, 9 badrum och lämnar inget övrigt att önska, särskilt för stora hushåll. Den fantastiska sandstranden i Camp de Mar och den centralt belägna golfklubben ligger inom gångavstånd. Några höjdpunkter är elektrisk golvvärme, kylning h / c, dubbelgarage, carport för 4 bilar, bodega, bastu, larm, öppen spis och gästboende.

 • Boyta

  860m2
 • Tomt

  3611m2
 • Sovrum

  7
 • Property ID

  02A9K8
 • Badrum

  9
 • Pris

  12 036 835,80 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: