Lavin Estates | Spektakulär loftlägenhet i New York-stil i Palmas…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Spektakulär loftlägenhet i New York-stil i Palmas mest trendiga distrikt

Fakta Bilder

338m2 4 Sovrum i Santa Catalina

Beläget i hjärtat av den trendiga stadsdelen Santa Catalina, är denna magnifika fastighet utan tvekan en av de mest imponerande loftvåningarna i New York-stil i Palma. Unik design, de finaste ytor och material av högsta kvalitet har noggrant valts ut för denna unika historiska byggnad, den första biografen i detta eleganta distrikt. Detta extraordinära hus imponerar med en dubbel takhöjd på över 6,8 m, ett vardagsrum / matplats med fullt utrustat öppet kök, 3 sovrum med privata badrum, ett rymligt sovrum med omklädningsrum badrum en-suite, en arbetsplats, en gästtoalett, en separat tvättstuga, en parkeringsplats och en privat tak-oas. Detta är utan tvekan en av de mest spektakulära fastigheterna i Palma, inom gångavstånd från de exklusiva shoppingområdena Jaime III och El Borne, ett stort urval av restauranger, barer och kaféer, den vackra hamnen med strandpromenaden och Palma Tennis Club.

 • Boyta

  338m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02ECSE
 • Badrum

  4
 • Pris

  3 250 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: