Lavin Estates | Spektakulär medelhavsvilla i Cas Catala
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Spektakulär medelhavsvilla i Cas Catala - Sold

Fakta Bilder

296m2 5 Sovrum i Cas Catala - Sold

Denna utmärkta medelhavsvilla imponerar med sitt mycket bra läge på en stor tomt som är idealisk för familjer med barn, perfekt solorientering, liksom dess högsta standard och mycket smakfulla renovering, med material av bästa kvalitet och skapar ett mycket bekvämt hem. Villan är fördelad på 3 nivåer. Ingången är på bottenvåningen som leder in i en rymlig hall med en garderob, en öppen planlösning ljust vardagsrum och matplats med ett utrustat kök och gott om förvaring. På denna nivå finns också ett dubbelrum med eget badrum, en gästtoalett, en tvättstuga och ytterligare ett sovrum med eget badrum med separat ingång. Från vardagsrummet har du tillgång till den stora täckta terrassen med en lounge och uteservering. Trädgården har en terrasserad grillplats på ena sidan och en rymlig gräsmatta på den andra. Några steg bort hittar du en stor pool med en stor lounge och solstolar. På mellanvåningen finns ett hemmakontor som leder in i sovrummet med eget badrum och tillgång till en annan stor terrass, plus ytterligare 2 dubbelrum, båda med eget badrum. På den översta nivån i huset hittar du ett mysigt TV-rum som leder ut till en takterrass med jacuzzi och magnifik utsikt över havet och bergen. Ytterligare funktioner: täckt carport med plats för 2 stora bilar, luftkonditionering w / c, golvvärme, hemautomatiseringssystem, inbyggda garderober, saltvattenpool, larmsystem och automatiskt bevattningssystem.
 • Boyta

  296m2
 • Tomt

  1362m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02ROCM
 • Badrum

  5
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: