Lavin Estates | Spektakulär Medelhavsvilla med makalös havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Spektakulär Medelhavsvilla med makalös havsutsikt

Fakta Bilder

161m2 4 Sovrum i Costa de la Calma

Denna vackra villa ligger i det lugna bostadsområdet Costa de la Calma med närhet till havet och grannstaden Santa Ponsa med sina tre golfbanor och den exklusiva Santa Ponsa Country Club. Villan erbjuder en makalös utsikt över landskapet och Medelhavet som inte lämnar något övrigt att önska. Fastigheten lyser av hög kvalitet och stilfullt vald arkitektur. Det vackra, privata och rymliga poolområdet med sin stora terrass i sydvästläge inbjuder till många romantiska solnedgångar med ett glas vin. Villan har ett stort modernt amerikanskt kök och förbinder det charmiga vardagsrummet och matsalen med terrassen och poolområdet. På varje plan finns två sovrum och ett modernt badrum, som erbjuder alla bekvämligheter. Extra är: garage, öppen spis, elektrisk golvvärme och luftkonditionering (w/c).

 • Boyta

  161m2
 • Tomt

  1168m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02O342
 • Badrum

  2
 • Pris

  2 100 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: