Lavin Estates | Spektakulär nybyggd villa i bungalowstil
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Spektakulär nybyggd villa i bungalowstil

Fakta Bilder

295m2 4 Sovrum i Santa Ponsa

Denna nybyggda villa i bungalowstil får hjärtat hos älskare av modern design att slå snabbare - villan kombinerar smart den modernaste designen med vackra element i medelhavsstil. Tomten är formad som en "O" vilket betyder att man bor på ett plan i en oval form. På ena sidan gränsar det ljust inredda öppna köket och vardagsrummet till en cirka 100 kvadratmeter stor terrass med utsikt över Tramuntana-bergen. Mittpunkten är den öppna uteplatsen och poolen. Vingen med fyra sovrum, alla med badrum en-suite, ligger på motsatt sida och har utsikt över sin egna citrusträdgård. Tack vare den moderna designen och de stora fönstren skapar de många ek-elementen en behagligt varm levande atmosfär. Golvvärme (värmepump) och luftkonditionering skapar en trevlig atmosfär året runt, så att fastigheten inte bara är lämplig som ett andra hem utan också som en fastighet året runt. En täckt carport för två fordon och ytterligare två parkeringsplatser kompletterar erbjudandet.

 • Boyta

  295m2
 • Tomt

  1492m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02L9RK
 • Badrum

  4
 • Pris

  2 499 000 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: