Lavin Estates | Spektakulär rustik villa med mycket avskildhet
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Spektakulär rustik villa med mycket avskildhet - Sold

Fakta Bilder

700m2 5 Sovrum i La Bonanova - Sold

Denna unika fastighet är en av de gamla mallorkinska villorna i Palma. Fastigheten är vackert belägen på den övre delen av Bonanova och åtnjuter absolut avskildhet och lugn. Huvudbyggnaden har den typiska fördelningen, vetter mot den privata trädgården och den vackra parken Castillo Bellver. Dessutom hittar du ett pensionat och en separat lägenhet som kan nås från huvudbyggnaden. Totalt har fastigheten 4 separata vardagsrum, 5 sovrum, 4 badrum och 2 inbyggda kök, gott om förvaring och en enorm saltvattenpool. Dessutom erbjuder fastigheten ett garage för 2 bilar, värmesystem, luftkonditionering och 3 vattenuppsamlare. Det centrala läget bara några minuters bilresa från Palma centrum tillsammans med den fantastiska, typiska mallorquinska arkitekturen förvandlar denna rustika bostad till en drömfastighet.
 • Boyta

  700m2
 • Tomt

  2300m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  013ONY
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: