Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Sa Vinya Bendinat takvåning med utsikt över bergen

Fakta Bilder

202m2 4 Sovrum i Portals Nous

Nära till de vackra stränderna i Illetas och bara några minuter från golfbanan och den berömda hamnen i Portals Nous, ligger detta fantastiska takvåning i ett exklusivt gemensamt område med pool. Det rymliga och fullt utrustade köket med havsutsikt är rymligt och vetter mot det stora vardagsrummet / matsalen och den stora terrassen med utsikt över bergen. Därifrån kommer du till den stora takterrassen med fantastisk 360 graders utsikt och total integritet. På samma nivå finns också ett dubbelrum med privat badrum. Det stora sovrummet med eget badrum och ytterligare ett badrum, samt ytterligare två gäst sovrum med badrum, ligger på nedre våningen. Dessutom har lägenheten en källare, luftkonditionering och 2 täckta parkeringsplatser.

 • Boyta

  202m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02FJX4
 • Badrum

  4
 • Pris

  2 250 201,25 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: