Lavin Estates | Spektakulär tomt med projekt för en dröm Finca
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Spektakulär tomt med projekt för en dröm Finca - Sold

Fakta Bilder

0m2 5 Sovrum i Calvia - Sold

Denna tomt erbjuder en unik möjlighet att förverkliga drömmen om en finca fastighet på en spektakulär tomt på hela 237114 m2 i hjärtat av sydvästra Mallorca. Den erbjuder en sydvästlig orientering och därför mycket sol, lugn och ro och absolut integritet för sina nya ägare. Tack vare den direkta närheten av byarna Calvià och Es Capdellà är tillgängligheten och den befintliga infrastrukturen idealisk. Det finns också många mandel-, johannesbröd- och olivträd på fastigheten. Integrerat i det naturliga Medelhavslandskapet erbjuder denna fastighet en av de sista möjligheterna att skaffa en tomt i denna storlek och plats på sydvästra Mallorca. Fastigheten säljs med bygglov enligt gamla byggregler, vilket är en stor fördel.

 • Tomt

  237100m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  0299J9
 • Badrum

  5
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: