Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Spektakulär våning med underbar havsutsikt

Fakta Bilder

155m2 3 Sovrum i Porto Portals

Denna våning ligger på de översta planen i ett av husen som utgör det prestigefyllda ELEMENTS-området i Puerto Portals. Våningen har 3 sovrum, 3 badrum, ett vardagsrum med matplats med öppet kök och tillgång till en terrass med fantastisk havsutsikt. Dessutom ingår i priset, en täckt parkeringsplatsutomhus och ett förråd. ELEMENTS är det mest eftertraktade bostadskomplexet på sydvästra Mallorca och erbjuder, förutom ett oslagbart läge, också högkvalitativa tjänster och exklusiv standard. Detta inkluderar en conciergetjänst, ett gym med toppmodern utrustning, ett SPA, en utomhus- och inomhuspool med solstolar och exotiska drömträdgårdar. Alla ytbehandlingar, material och designfunktioner inspirerade av öns essens har noggrant utvalts. ELEMENTS tilldelades Europen Property Award för arkitektonisk spetskompetens för 2020.

 • Boyta

  155m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02LTV8
 • Badrum

  3
 • Pris

  3 805 289,60 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: